Marknadsföring till nyinflyttade

Få ditt företag att synas i vårt välkomstbrev för nyinflyttade

Vill du nå ut till nyinflyttade och locka dem till ditt företag? Prova våra Välkomstbrev – det perfekta komplementet till din marknadsföringsstrategi. Vi är övertygade om att det kan vara nyckeln till att locka nya kunder och öka din synlighet i din lokala marknad.

Din väg till framgång

För att erbjuda dig det bästa priset och skräddarsydda erbjudanden behöver vi veta lite mer om din verksamhet och dina behov. Kontakta oss via telefon eller e-post så tar vi fram ett skräddarsytt erbjudande för just din verksamhet. Vi ser fram emot att höra från dig!

Geografisk målgruppsinriktning

Varje geografiskt område vi täcker inkluderar i genomsnitt 150 nyinflyttade hushåll varje månad. Vi väljer områden baserat på ditt behov och önskan att nå ut till en specifik målgrupp.

Erbjudandets relevans och utformning

För att ditt erbjudande ska vara effektivt är det viktigt att det passar målgruppen av nyinflyttade. Med vår erfarenhet på över 20 år kan vi hjälpa dig att skapa ett Välkomstbrev som fångar uppmärksamheten och genererar resultat.

Flexibla deltagartider och pris

Priset påverkas av den tid du väljer att vara med i Välkomstbrevet. Ju längre deltagartid, desto förmånligare pris för dig och din verksamhet.

Tryck och grafisk design

Vi erbjuder 4-färgstryck i offset för dina Välkomstblad, inklusive grafisk design. Vill du göra din egen layout? Inga problem! Vi ger gärna tips och idéer för att maximera effekten av ditt erbjudande.

Ta steget och bli en del av Välkomstbrevet för att nå ut till nyinflyttade och öka din synlighet lokalt. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina marknadsföringsmål!